Skip To Main Content

Serveis escolars

Agora Andorra International School ofereix una àmplia oferta de serveis per als alumnes i les seves famílies per a més comoditat de tota la comunitat escolar i amb l’objectiu de facilitar la conciliació entre la vida académica i la personal.

Menjador

El menjador d’Agora Andorra International School destaca per la seva lluminositat i unes vistes imponents a la muntanya. El menjar és casolà i s´elabora diàriament amb fruites i verdures de temporada per un xef especialitzat en nutrició infantil.

En cas necessari, el centre adapta el menú previst segons les necessitats específiques (al·lèrgies, dietes especials, malalties i pautes d'alimentació indicades pels parells) amb una atenció personal a cada alumne

Transport escolar

Agora Andorra disposa d´una ruta d´autobús per a alumnes entre 6 i 18 anys. A més, el col·legi compta amb un aparcament interior disponible per a tots aquells parells que vulguin portar els seus fills amb cotxe privat, amb una zona de drop off controlada per a una major seguretat a l'entrada dels nens.

Botiga

Agora Andorra International School posa a disposició dels seus alumnes una botiga on poden adquirir l’uniforme escolar, que cal sol·licitar a recepció. El col·legi s'encarrega de la compra dels llibres i de totes les gestions pertinents per fer-los arribar als alumnes, un servei que es repercuteix als parells mitjançant un únic rebut el mes de setembre.

Servei de permanència

El col·legi posa a disposició de tots els parells del primer cicle d´Educació Infantil un servei d´ampliació horària o permanència de 8 a 9 hi de 17h00 a 19h00.

Associacions de parells

Agora Andorra dóna suport actiu a la participació de les famílies al dia a dia del col·legi, mitjançant la coordinació de les diferents associacions de parells, com ara la Parent Teacher Association (PTA), coordinada per una mestra, la International Commision, encarregada d´organitzar l´International Day, la Welcome Commision, encarregada de donar la benvinguda als nouvinguts a Andorra o l´Events Commision, encarregada d´organitzar esdeveniments com la Festa de Nadal o el Carnestoltes.