Skip To Main Content

Activitats extraescolars

Un ampli programa dʼactivitats extraescolars per reforzar el desenvolupament físic, social i intel·lectual dels estudiants.

Descarrega el catàleg

Sol·licita més informació

Les activitats extraescolars aporten grans beneficis a l'aprenentatge integral dels nens i joves: els alumnes aprenen a treballar en equip, a gestionar la seva energia i emocions i és potencia l'autosuperació, el compromís i el sentit de la responsabilitat.

Esports

Els valors que acompanyin la pràctica esportiva, com poden ser el treball en equip, l'autosuperació, el compromís i la responsabilitat, són essencials per al desenvolupament exitós dels estudiants. Disposem de completes instal·lacions on els nostres alumnes es poden divertir mentre es desenvolupin físicament i mentalment mentre practiquin la seva activitat preferida: natació, tennis, ioga i mindfulness, Baby Gym i rítmica.

Música i dansa

A l’oferta d’activitats extraescolars d’Agora Andorra International School s’inclouen les escoles de música i dansa. Des d'Educació Infantil s'inicia els alumnes a la música, al teatre i la dansa, amb la participació en activitats com ara el ballet clàssic per als petits, violí, urban dance o drama.

 

Escola d'idiomes

Activitat impartida en anglès per a alumnes de l'ESO on poden perfeccionar les seves competències lingüístiques i preparar els exàmens per obtenir les titulacions oficials en anglès de Cambridge: First Certificate English (FCE) o Cambridge Advance English (CAE).

 

Arts creatives

Una àmplia oferta d’activitats artístiques dissenyades per desenvolupar la creativitat dels més menuts: Artteràpia i Tècniques Artístiques, Pensa en Ciència i Artesanitos. Un món de possibilitats perquè els alumnes d’Educació Infantil aprenguin mitjançant el joc noves solucions creatives per aplicar-los a la vida personal i acadèmica mentre desenvolupin la sensibilitat.

Robòtica

La robòtica és una valuosa eina de ludificació que permet que els nens desenvolupin les seves pròpies estratègies de coneixement cap al saber científic. L´alumne aprèn de manera pràctica, senzilla i motivadora, afavorint el pensament creatiu i l´emprenedoria. La robòtica brinda als alumnes l’oportunitat de posar en pràctica altres disciplines i combinar-los amb un objectiu comú, ja que se serveix dels recursos de ciències afins com són les matemàtiques, la física, la informàtica, la lògica i l’electrònica.