Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Vida escolar

En Agora Andorra International School, considerem que la família és un pilar fonamental en el procés d'aprenentatge dels alumnes.Creiem en una relació constant, conjunta i triangular entre l'escola, els estudiants i les famílies, fent partícips aquestes darreres d'una etapa tan essencial com és la de la formació. Promovem la comunicació per crear un entorn de confiança i enriquir els vincles de manera propera, personal i adaptada a les necessitats dels alumnes i de les seves famílies. L'objectiu de les escoles Agora International School és desenvolupar un llaç harmònic, on les famílies siguin conscients de cadascuna de les decisions que fan referència a l'alumne i que alhora coneguin a la perfecció el funcionament del centre en el seu conjunt.La relació família-col·legi és bàsica per fer possible un treball conjunt. Ens centrem a educar en el terreny acadèmic, desenvolupar les persones per formar part del món i sempre sense oblidar els valors que volem transmetre. Procurem que l'alumne tingui una llibertat responsable acceptant i assumint les seves responsabilitats i les conseqüències dels seus actes, que sigui capaç d'analitzar allò que passa al seu voltant i que aprengui a tenir autocontrol i autodisciplina.

En definitiva, creiem que l‟escola i la família tenen una prioritat en comú: el desenvolupament ple de l’alumne. Vetllem per una educació de qualitat a nivell acadèmic, perquè els alumnes tinguin un aprenentatge significatiu i, a poc a poc, aconsegueixin les seves metes professionals, i creixin i es desenvolupin com a individus, amb habilitats adaptades a l'entorn global i dinàmic actual.

Treballem valors humanistes com a base de l´educació, amb la voluntat d´inculcar un model de vida responsable i adulta. S'infon una educació en valors basada en el respecte i la tolerància, l'automillora, la responsabilitat i el compromís social.

Instal·lacions

Agora International School Andorra disposa de més de 7.000 m2 d’instal·lacions, espais amplis i lluminosos dissenyats per a cobrir totes les necessitats dels alumnes per a una formació integral 

Més informació

Serveis

Ofereixen una àmplia oferta de serveis per adaptar-se a les diferents necessitats familiars i afavorir la conciliació entre la vida escolar i familiar 
 
 

Més informació

Extraescolars

Un ampli catàleg d’activitats extraescolars per a nens i adolescents que complementen el seu desenvolupament mentre es diverteixen tot practicant esport o ampliant les seves capacitats.

Més informació

Summer Camp

Agora Andorra International School ofereix programes d’estiu perquè els alumnes es diverteixin mentre afermen els coneixements adquirits durant el curs escolar:  programes d’esport i multiaventura, arts escèniques, manualitats, idiomes i molt més.

Més informació

Gabinet Psicopedagògic

El Gabinet Psicopedagògic d’Agora Andorra International School és un servei diferencial que treballa simultàniament amb alumnes, pares i professors amb la finalitat de tractar individualment les necessitats de cada alumne.

Més informació