Skip To Main Content

Carta de la directora

Benvolgudes famílies,

"El nostre objectiu en Agora Andorra és preparar a cadascun dels nostres alumnes perquè siguin ciutadans globals que puguin millorar el món i aquest és un dels treballs més nobles que existeixen, una labor molt sacrificada, però que realment val la pena. Implica invertir el nostre temps en una tasca veritablement apassionant, una feina complexa i de gran responsabilitat quan es té el compromís de modelar la conducta dels qui tindran la missió de millorar la nostra societat. 

Com a professionals de l'ensenyament, hem d'adaptar-nos a aquest nou món en constant evolució per a dotar als nostres estudiants no tan sols de competències i habilitats, sinó també d'un entorn òptim d'aprenentatge. Així les coses, la creativitat, el pensament computacional i la intel·ligència social, entre altres, es consoliden com a característiques bàsiques per a afrontar els nous reptes que ens esperen. Aquestes habilitats han de desenvolupar-se per mitjà de les experiències i no imagino millor manera d'experimentar que en companyia dels altres. Poder comprendre'ns a través del domini de diferents idiomes i ser capaços d'empatitzar mitjançant el coneixement de les diferents cultures que conformen el nostre centre és el camí per a la formació integral dels nostres alumnes.

Conceptes com a “caràcter internacional”, “plurilingüisme”, “educació en valors” i “esport i salut” guanyen tot el seu sentit en Agora Andorra. Desitgem que les famílies que ens visiten sàpiguen que per a nosaltres aquests conceptes són els veritables pilars que contenen en si mateixos les claus de la futura educació. 

Ens enorgulleix formar part de Globeducate i més concretament del grup Agora. Junts som més forts i millors per a aconseguir aquesta missió anhelada. Ens preocupem per oferir als nostres alumnes els contextos que els permetran desenvolupar-se com a éssers humans, que els permetran estar informats, ser crítics, compassius, indulgents i equilibrats amb la finalitat de viure una vida plena i aportar tot el seu potencial a la comunitat que els acull. Treballem en el present amb la mirada en el futur, un futur pròsper i ple d'oportunitats que desitgem preservar per mitjà dels nous ciutadans del món que avui habiten les nostres aules."

Clara Pintat
Directora d'Agora Andorra International School