Skip To Main Content

Sobre nosaltres

Agora Andorra International School forma part de la família de col·legis Agora International School, un grup de 7 col·legis privats i internacionals que pertanyen al prestigiós grup Globeducate i que ha assolit la excel·lència educativa al llarg dels seus 50 anys d’experiència amb col·legis a Andorra i Espanya (Cataluña, Balears, Madrid, Andalusia o la Comunitat Valenciana).  El projecte educatiu del col·legi privat Agora Internacional School Andorra comprèn totes les etapes escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat. Brindem als nostres alumnes una educació integral, multilingüe i global, mitjançant un aprenentatge que estimuli les seves habilitats i aptituds, en un ambient positiu i creatiu. El col·legi promou la felicitat i la motivació com a elements clau en l’ensenyament i és considerat per molts com el millor col·legi d’Andorra.

Agora Internacional School Andorra forma part del prestigiós grup de col·legis privats Globeducate. El grup compta amb més de 55 col·legis arreu del món amb un denominador comú, una filosofia de treball enfocada a: l’excel·lència educativa, dotar els nostres alumnes de habilitats i competències, desenvolupar el caràcter i  pensar en el que es important per a ells desafiant la ignorància i la intolerància mitjançant perspectives globals. 

Agora Andorra International School compta amb més de 7.000 m2 d’instal·lacions, espais amplis i lluminosos dissenyats  para cobrir totes las necessitats dels alumnes per una formació integral en cada una de les etapes educatives.

El campus d’Agora Andorra International School

Agora Andorra International School es troba en un entorn natural privilegiat a la població de L’Aldosa, parròquia de la Massana, a 1.250 m d’altitud i a tan sols 10 minuts de les pistes d’esquí. Disposa de més de 7.000 m2 d’instal·lacions en les quals es troben els diferents espais acadèmics i les zones socials i d’esbarjo: aules, menjador, piscina, sala de dansa, poliesportiu i àmplies zones exteriors. La residència internacional, que permet que estudiants d’arreu del món estudiïn a Andorra, és un edifici de tres plantes amb capacitat per a 50 alumnes. Les habitacions són compartides i gaudeix de dues zones d’oci, una sala menjador-estudi i tots els serveis necessaris per al dia a dia dels estudiants.

visita el nostre tour virtual

Famílies, Alumnes, Exalumnes i Professors

Famílies

La relació entre el professor y l’alumne es un vincle inspirador i motivador envers l’aprenentatge, per així poder reforçar i potenciar el millor de cada nen mitjançant una relació propera i individualitzada. A Agora Andorra International School, l’atenció individualitzada es un factor clau per assolir el desenvolupament de les capacitats i les aptituds de tota els nostres estudiants.

A Agora Andorra International School, creiem que la família és un pilar fonamental en el procés de aprenentatge dels alumnes. Considerem que una relació constant, conjunta i triangular entre el col·legi, els estudiants i les famílies és essencial para fer dels nostres alumnes persones íntegres i que puguin, com diu el nostre lema, canviar el món i , per descomptat complir els seus objectius.

La relació família-col·legi és bàsica para fer possible un treball conjunt. Ens centrem en educar en el terreny  acadèmic, en desenvolupar a les persones per formar part del món i sempre sense oblidar els valors que volem transmetre. Procurem que l’alumne assumeixi els seus quefers i tingui una llibertat essent conscient de les conseqüències dels seus actes, que sigui capaç d’analitzar el que succeeix al seu voltant i que aprengui a tenir autocontrol y autodisciplina. 

En definitiva, creiem que l’escola i la família tenen una prioritat en comú: el ple desenvolupament de l’alumne. Els alumnes de Agora Andorra International School son el nostre nucli i la nostra principal prioritat dia a dia. Vetllem per una educació de qualitat a nivell acadèmic, per tal que els alumnes tinguin un aprenentatge  significatiu i, poc a poc assoleixin les seves fites professionals, i creixin i es desenvolupin com a individus , amb habilitats adaptades al entorn global i dinàmic actual.

Alumnes 

Els alumnes creixen en un entorn en el que es dona importància a la internacionalitat i al plurilingüisme, el que els permet conèixer diversos idiomes i valors i obrir la seva ment de forma tolerant i respectuosa. El pla d’estudis es recolza en les activitats esportives, la música i l’art per tal que l’alumne desenvolupi un valor afegit pel seu present i pel seu futur.

A més, es desenvolupa el pensament creatiu des de petits i durant totes les etapes educatives. S’aprèn a pensar de forma independent amb l’ajuda de las noves tecnologies que tan presents estan en la societat de la informació i del coneixement en la que vivim.

Professors

Disposem d'un professorat seleccionat que s'encarrega de transmetre'n la il·lusió i l'entusiasme. Cada alumne és un ésser individual i únic, per això oferim una atenció personalitzada amb programes de suport que potencien la motivació, l’estimulació i l’automillora. Fem que cada alumne sigui el protagonista d'aquest procés de desenvolupament complex.

L'anglès és la insígnia del col·legi, i per això gran part de les matèries s'imparteixen en aquest idioma. El professorat fa les classes totalment en anglès i s'assegura que els alumnes també es comuniquen entre ells en aquest idioma. Per impartir un ensenyament idoni de l'idioma, comptem amb professorat nadiu, de llengua materna anglesa o bilingüe, o que ha passat llargues estades a països de parla anglesa.

Exalumnes

Els exalumnes d’Agora Andorra International School són el clar exemple del triomf obtingut després d’anys de treball, esforç i dedicació. Ens enorgulleix veure que la preparació integral els ha orientat amb èxit cap al seu futur professional i acadèmic i, sobretot, que han crescut com a persones amb valors com el respecte, l’esforç o la companyonia.