Skip To Main Content

Shaping the world

Els nens que s’incorporen avui a l’etapa infantil es graduaran com a joves adults el 2030.  Hem de preparar-los per a treballs i tecnologies que no existeixen avui dia, per resoldre problemes que encara no s'han previst. Hem d'encoratjar els nostres estudiants a agafar les regnes i donar forma al seu propi futur: volem que siguin ciutadans globals capaços de canviar el món.

A Agora Andorra International School, com a col·legi del grup Globeducate, estem compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 de les Nacions Unides. Com a part d’aquest compromís, hem assolit acords amb organitzacions de prestigi internacional, com ara WWF (World Wildlife Fund), tot impulsant projectes d’aules globals que involucren tots els nostres estudiants, mestres i famílies per mobilitzar una comunitat de més de 100.000 persones.

Comunitat mundial

A més d’aquests acords amb organitzacions de prestigi, Globeducate organitza cada any esdeveniments internacionals en els quals hi conviuen alumnes de tot el món, provinents dels diferents col·legis del grup. Així, els alumnes comparteixen coneixements en un ambient de sana competició i intercanvien projectes i solucions. Aquests esdeveniments inclouen competicions esportives, acadèmiques, musicals i artístiques, així com trobades per desenvolupar la capacitat de lideratge i oratòria o simulacions de les Nacions Unides en les quals els alumnes representen els delegats dels diferents països i debaten en anglès problemes globals.

Els nostres estudiants col·laboren amb diversos projectes socials amb entitats com ara Càritas o Acció contra la Fam (Cursa contra la Fam) i projectes com, per exemple, la iniciativa local Jove Voluntariat Lector. S’anima tots els alumnes a participar en programes de caritat externs i projectes comunitaris al llarg de la seva vida escolar, oferint-los una oportunitat meravellosa perquè els nens desenvolupin un sentit de solidaritat, empatia i responsabilitat social.

L’objectiu d’aquesta agenda és educar alumnes compromesos amb el món i amb els grans reptes del nostre temps. Alumnes amb un ampli ventall de capacitats i responsabilitats humanes que van més enllà de l’èxit acadèmic. Mitjançant el multilingüisme i la internacionalitat, els nostres alumnes prenen consciència del seu món i aprenen a apreciar altres cultures i punts de vista. Una educació basada en valors com el compromís, l’empatia, el respecte o la responsabilitat perquè els nostres alumnes contribueixin a construir un món millor mitjançant l’entesa mútua i el respecte intercultural.