Skip To Main Content

Elements distintius del nostre projecte educatiu

El projecte educatiu d’Agora Andorra International School es defineix per 5 elements distintius: el Batxillerat Internacional com a model de futur, el multilingüisme, STEAM, l’esport i el compromís de facilitar als nostres alumnes les eines perquè creixin com a ciutadans globals capaços de canviar el món.

IB: Un model de futur

El Batxillerat Internacional® (IB per les seves sigles en anglès) proporciona als alumnes un currículum complet i exigent, acceptat per les universitats més prestigioses del món. És un model de futur que desenvolupa en els alumnes competències clau per al seu èxit acadèmic, professional i personal, tot afavorint l’assoliment dels seus objectius en un context internacional.

Més informació

Multilingüisme

Preparem els nostres alumnes per a un futur internacional. Oferim un projecte educatiu multilingüe, amb immersió lingüística més enllà de l’anglès, que els permet dominar les llengües oficials juntament amb l’anglès o el francès. Per completar el programa lingüístic, disposen d’esdeveniments internacionals, intercanvis i estades en diferents destinacions.

més informació

STEAM: Ciències i Arts

L’art i les ciències a través de les competències STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Math) són claus per al desenvolupament integral dels nens: aporten enormes beneficis cognitius i personals, a més de potenciar-ne les habilitats comunicatives. La música, la robòtica, les arts i l’expressió tenen un paper protagonista en el nostre projecte educatiu, el qual compta també amb programes complets d’oratòria.

més informació

Esports i salut

Els esports ajuden a desenvolupar i fomentar valors com la perseverança, la superació personal i el treball en equip, alhora que potencien les habilitats socials. A Agora Andorra International School inculquem als nostres alumnes la passió per l’esport i els hàbits de vida saludables perquè esdevinguin adults equilibrats físicament i emocionalment.

 

 

més informació

Shaping the world

Els nens que s’incorporen avui a l’etapa infantil es graduaran com a joves adults el 2030. Hem de preparar-los per a treballs i tecnologies que no existeixen avui dia, per resoldre problemes que encara no s'han previst. Hem d'encoratjar els nostres estudiants a agafar les regnes i donar forma al seu propi futur: volem que siguin ciutadans globals capaços de canviar el món.

 

 

més informació