Skip To Main Content

IB World School

  • Premis i reconeixements
IB World School

Agora International School Andorra es complau d’anunciar que es convertirà en un Col·legi del Món IB a partir de setembre de 2020 en haver obtingut l’autorització per a impartir el Programa del Diploma (DP) del Batxillerat Internacional (IB). L’escola incorpora així un exigent programa reconegut mundialment que consolida la proposta internacional del seu projecte educatiu.

En paraules de Clara Pintat Rossell, directora del col·legi: «És un plaer enorme rebre aquesta notícia, ser un Col·legi del Món IB és el resultat de la intensa tasca que tots en Agora International School Andorra hem realitzat en els últims anys. El nostre objectiu és oferir la millor experiència educativa per a qualsevol estudiant: una que proporcioni un aprenentatge centrat en l’alumne i que doni suport a les necessitats i aspiracions de cada estudiant. Aconseguir l’estatus de Col·legi del Món IB és una prova que som realment un col·legi internacional a l’avantguarda de l’educació».

El Batxillerat Internacional® (IB per les seves sigles en anglès) proporciona als alumnes un complet i exigent currículum acceptat per les universitats més prestigioses del món. És un model de futur que desenvolupa en els alumnes competències clau per al seu èxit acadèmic, professional i personal, afavorint que aconsegueixin les seves fites en un context internacional.

 

Més informació sobre el Programa del Diploma (DP) del Batxillerat Internacional (IB)

T'ha agradat aquest article?

Ara podeu conèixer el nostre projecte educatiu reservant una visita amb la responsable d'admissions i fent-li totes les preguntes que vulguis.

Reserva la teva visita personalitzada

Subscriu-te a la Newsletter

Últimes Publicacions