Skip To Main Content

Escola d´esquí

Andorra és un lloc excepcional per a la pràctica dels esports de neu i, gràcies a la proximitat de les nostres instal·lacions a les pistes d'esquí (10 minuts, aproximadament), tots els estudiants des d'Educació Infantil fins a primer de Batxillerat poden participar al programa d'esquí escolar, impartit per monitors d'esquí titulats i nadius anglesos. 

Durant la temporada d'hivern, tots els alumnes que ho desitgeu, repartits en grups reduïts i per nivells, gaudiran d'una jornada setmanal d'aquest esport gràcies a l'escola d'esquí que ofereix el col·legi.

Una vivència activa de l'esquí

L’esquí és part curricular del projecte educatiu d’Agora Andorra International School. Els grups s'organitzen per nivells i amb un màxim de 6 o 8 alumnes per professor per a un òptim aprofitament. Els monitors són professors titulats de l’escola de Vallnord i també natius anglesos, ja que les classes s’imparteixen en anglès.

Una formació de qualitat

L’escola d’esquí d’Agora Andorra destaca per la qualitat del seu programa, en continuïtat amb el projecte educatiu, així com pel seu sistema d’avaluació i la seva seriositat. Els estudiants tenen 11 o 12 sessions d’esquí curricular davant dels 5 de l’escola pública i tenen unes condicions molt avantatjoses respecte de les escoles d’esquí privades.