Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Estades a l’estranger

L’àmplia xarxa internacional de col·legis del grup Globeducate ens permet oferir als nostres alumnes estades en boarding en prestigiosos col·legis d’altres països, com a complement als viatges inclosos al programa acadèmic. Una oportunitat única per viure valuoses experiències internacionals amb estudiants de tot el món.

Any acadèmic a l’Stonar, Anglaterra

Els alumnes d’Agora Andorra International School tenen l’oportunitat de formar part durant tot un any acadèmic, un trimestre o un semestre del prestigiós col·legi anglès Stonar, amb 120 anys d’experiència, classes reduïdes i un campus de més de 32 hectàrees. Una valuosa experiència internacional en un col·legi d’elit que segur recordaran tota la vida.

El programa d’estades (boarding) al col·legi Stonar permet que els nostres alumnes formin part d’aquest prestigiós centre d’elit durant un trimestre, dos trimestres o un curs complet. Stonar és un col·legi amb 120 anys d’experiència i un campus de més de 32 hectàrees. Està situat a 90 minuts de Londres, al costat de la ciutat de Bath, i ofereix classes reduïdes, tot tipus d’activitats d’oci i la possibilitat de seguir el currículum britànic sense que els alumnes perdin el contacte amb el seu tutor local.

A més del seu excel·lent programa acadèmic i les seves extraordinàries instal·lacions, Stonar proporciona als estudiants un context d’immersió lingüística en companyia d’alumnes de tot el món, amb els quals conviuen 24 hores al dia en un ambient de sana companyonia, compartint experiències entre companys i forjant amistats que atresoraran tota la vida.

Les residències en les quals s’allotgen estan preparades per a un òptim desenvolupament acadèmic, tot evitant desplaçaments innecessaris i distraccions alienes al campus. Són residències còmodes i completes, que permeten els alumnes de boarding gaudir del seu temps lliure en zones comunes amb wifi, televisió, reproductor de DVD i videoconsoles.

Però el millor del col·legi Stonar és el seu espectacular campus: els alumnes de boarding tenen lliure accés a les completes instal·lacions esportives del centre per practicar tennis, equitació, natació o futbol amb els seus nous amics. L’objectiu és permetre’ls relaxar-se completament i socialitzar amb companys de tot el món, des d’un enfocament solidari i obert en el qual aprenen dels més grans i serveixen de suport als més menuts.

Visita la web de Stonar (en anglès)

Estiu a l’Stonar, Anglaterra

Intercanvi d’estiu en el prestigiós col·legi anglès Stonar, amb 120 anys d’experiència i un campus de 32 hectàrees amb instal·lacions de primer nivell. Una oportunitat perquè nens i nenes de 10 a 16 anys visquin una experiència internacional en companyia de nous amics de diferents països i cultures.

A través del programa Summer in Stonar que oferim a Agora Andorra International School brindem als nostres alumnes la magnífica oportunitat de viure un intercanvi al prestigiós col·legi britànic Stonar, pertanyent al grup Globeducate. Aquest programa permet als alumnes perfeccionar les seves habilitats lingüístiques en anglès, relacionar-se amb estudiants d’altres cultures i participar a classes en anglès, activitats i excursions.

Stonar School ofereix unes instal·lacions i un allotjament de primer nivell: piscina coberta, poliesportius moderns, aules tecnològiques, estudi de música i residència amb àrees compartides. El campus se situa en un entorn immillorable, molt a prop de la ciutat de Bath i a 90 minuts de Londres. Les seves residències són confortables i les zones comunes estan equipades amb els serveis necessaris per a un òptim desenvolupament acadèmic i amb tot el que els estudiants necessiten per gaudir del seu temps lliure.

Al llarg de la setmana els estudiants combinaran l’aprenentatge d’anglès amb activitats durant la tarda. Els alumnes rebran 15 hores d’anglès a la setmana, en interacció constant amb alumnes de diversos països. Es donarà especial èmfasi a la part comunicativa i obtindran un certificat a final de curs. A més, durant les tardes els estudiants gaudiran d’activitats esportives i artístiques: tennis, voleibol, bàdminton, futbol, natació, manualitats, pintura i arts dramàtiques.

El campament d’estiu a Stonar està pensat per a nens i nenes de 10 a 16 anys amb l’objectiu que aprenguin, millorin i practiquin l’anglès alhora que es diverteixen amb totes la completa oferta d’activitats que brinda el centre, en un entorn natural amb infinites possibilitats i en companyia de nous amics de diferents països i cultures.

Una experiència internacional que els servirà per a tota la vida!

Visita la web de Stonar (en anglès)