Skip To Main Content

Esdeveniments internacionals

Agora Andorra International School ofereix oportunitats excepcionals per a una veritable preparació internacional.  Al llarg del curs acadèmic, organitzem diferents esdeveniments multiculturals juntament amb la resta de col·legis del prestigiós grup educatiu Globeducate. Experiències úniques d’aprenentatge, de caràcter internacional, que aporten un valor afegit a la preparació internacional dels nostres alumnes, reforçant el seu caràcter global i el seu respecte vers altres cultures.

Aquests esdeveniments internacionals són una de les claus de la preparació global dels alumnes, els quals obtenen una visió universal i oberta del món. També estableixen les bases per a una major mobilitat acadèmica i professional, així com un millor coneixement dels problemes globals dels nostres dies. A més, els alumnes milloren les habilitats lingüístiques mentre es relacionen amb estudiants d’altres països i gaudeixen d’una experiència única.

Esdeveniments internacionals de Globeducate

  • Model United Nations: Simulació de les Nacions Unides en les quals els alumnes representen als delegats dels diferents països i debaten en anglès problemes reals del món.
  • Academic Olympics: Olimpíades científiques, matemàtiques, informàtiques i lingüístiques en les quals alumnes de diferents col·legis competeixen amistosament en un context internacional i multilingüe.
  • International Music Festival: ls alumnes de tots els col·legis es reuneixen durant tota una setmana per compartir i demostrar de manera professional la seva passió pel món de la música.
  • Global Olympics: Una competició esportiva entre alumnes de diferents centres i nacionalitats que comprèn disciplines com a futbol, gimnàstica rítmica, natació o atletisme, entre d’altres.
  • Arts Competition: Una competició artística online multidisciplinària perquè els alumnes de tots els centres Globeducate mostrin la seva creativitat i sensibilitat artística per mitjà de les seves pròpies creacions.
  • Student Leadership Summit: Esdeveniment pel desenvolupament de la capacitat de lideratge i de parlar en públic amb ponents externs, tallers específics i activitats de team-building.
  • Iberia Cup: Un festival de bàsquet i futbol que se celebra a una de les nostres escoles d'Espanya o Portugal i que inclou oportunitats perquè els estudiants es relacionin amb els d'altres escoles.