Skip To Main Content

Body Mind & Spirit

Un programa de somni que té lloc al nord-est del Principat d'Andorra, a La Massana, i amb activitats preparades per especialistes i un grup de psicòlegs que se centren a dotar eines per combatre la fatiga emocional, treballar l'adaptació al canvi , l'empatia, la gestió de l'estrès, la tolerància, la resiliència o la concentració.

Nascut el 2021 i dut a terme a les nostres instal·lacions i l'Agora Expedition Center, posa al centre els estudiants perquè puguin passar temps de qualitat en un entorn natural ia l'aire lliure, tot això en un lloc segur, envoltat de naturalesa i tranquil·litat. tat amb missatges i continguts dissenyats per al vostre grup d'edat.

Per conèixer millor aquesta activitat que ja han realitzat diversos grups dels nostres centres d'Agora Sant Cugat o Agora Barcelona International School, podeu veure el següent vídeo.

Una experiència increïble. He pres consciència del present. Ens va ensenyar a cuidar-nos al medi natural, a utilitzar eines que et dóna la natura ia no anar pel camí només mirant arbres i terra. Una cosa espectacular.

Manel (després de dur a terme el taller de supervivència)