Skip To Main Content

Experiències úniques

A Agora Andorra International School i gràcies a pertànyer a la família de col·legis Agora International Schools, podem oferir als nostres alumnes experiències úniques que suposin un canvi significatiu a les vostres vinyes i experimentar l'aprenentatge més enllà de l'aula i fins i tot tot Andorra.
Gràcies a programes dinàmics i innovadors, oferim experiències on viure l'ADN més especial i personal de la nostra família de col·legis.

Posidonia Experience

Amb l'objectiu de mostrar tot allò que Mallorca té al seu mar, naix aquesta iniciativa “capitanejada” per Agora Portals International School, oferint diferents activitats i titulacions com són el busseig o l'estudi de les posidònies tant dins de l'aula com al seu hàbitat natural.

Més informació

Body, Mind & Spirit 

L'activitat té com a objectiu que els estudiants puguin passar temps de qualitat en un entorn natural ia l'aire lliure.

 

 
 

Més informació

Estades a l’estranger

Un programa de residència per a estudiants internacionals entre els 9 i els 18 anys que deixarà empremta i una valuosa experiència internacional que de ben segur recordaran tota la vida.

 
 

Més informació 

Escola d´esquí

Gràcies a la proximitat de les nostres instal·lacions a les pistes d'esquí, tots els estudiants des d'Educació Infantil fins a primer de Batxillerat poden participar al programa d'esquí escolar, impartit per monitors d'esquí titulats i nadius anglesos.

Més informació

Events Internacionals

Oferim oportunitats úniques perquè els estudiants puguin rebre una autèntica preparació internacional, juntament amb el nostre projecte d'immersió lingüística i els intercanvis i estades en què participem.
 

Més informació