Skip To Main Content

Esport d’Alt rendiment 

Els alumnes d’Agora Andorra International School interessats en la pràctica professional de l’esport poden compaginar l’activitat esportiva amb la seva carrera acadèmica gràcies al nostre projecte d’esport d’alt rendiment.Programes de tecnificació en esquí, tenis i futbol que permeten adaptar els horaris i les assignatures per compatibilitzar-les amb els entrenaments, de manera que els alumnes puguin desenvolupar una carrera esportiva sense descurar la seva trajectòria escolar. Cada cas es valora de manera individual gràcies al seguiment d’un tutor, amb classes de reforç en funció de les necessitats de cada alumne.

Futbol

Els alumnes que trien el programa de tecnificació en futbol entrenen 3 o 5 dies a la setmana de 9 a 11 hores i després de l’entrenament van a classe. Per la tarda, en acabar el col·legi, continuen amb l’entrenament físic. Aquest programa de futbol per a esportistes d’alt rendiment s’imparteix gràcies a un conveni del col·legi amb la Federació Andorrana de Futbol (FAF).

Esquí

El projecte d’esquí d’alt rendiment, per a nens i nenes entre 12 i 16 anys, és un programa de tecnificació de l’esquí que va més enllà del temari obligatori. Els alumnes esquien tres cops a la setmana de 9 a 12 hores i després s’incorporen a les classes. A la tarda, estudien reforç acadèmic, amb professors sempre a la seva disposició per resoldre qualsevol dubte. Els alumnes del programa d’esquí d’alt rendiment acostumen a allotjar-se a la residència un mínim d’un trimestre i fins a un curs complet.

Més informació sobre l'escola d'esquí

Tenis

El projecte de tenis d’alt rendiment, per a nens i nenes entre 12 i 16 anys, és un programa de tecnificació de tenis que va més enllà del temari obligatori. Els alumnes entrenen tots els dies a la setmana de 8 a 10 i de 14:30 a 16:30  hores, després s’incorporen a les classes. A la tarda, estudien reforç acadèmic, amb professors sempre a la seva disposició per resoldre qualsevol dubte.