Skip To Main Content

Currículum i etapes

El nostre pla d’estudis està dissenyat perquè els alumnes comprenguin el món globalitzat actual, el seu context i els reptes que ens presenta. Ens esforcem per educar els nostres estudiants perquè esdevinguin joves ètics, capaços d’assumir un paper de lideratge que faci que el nostre món sigui un lloc millor i per dotar-los amb les eines necessàries per tenir èxit en totes les àrees de les seves vides.

A més d’un pla d’estudis ampli, equilibrat i multilingüe des de l’etapa d’Educació Infantil, els estudiants reben atenció personalitzada i de qualitat per ajudar-los a assolir l’èxit acadèmic. Els estudiants de batxillerat disposen d’un programa d’orientació universitària que incorpora sessions de tutoria per ajudar-los a establir objectius apropiats, i un programa d’experiència laboral que els dona una idea de la realitat del món del treball.

Infantil

L’Educació Infantil és una etapa clau en el procés d’aprenentatge, ja que s’hi estableixen les bases per a la vida acadèmica posterior. En aquesta etapa ens enfoquem en l’aprenentatge de l’anglès, l’art i la música, la intel·ligència emocional i el joc creatiu.

 
 

Més informació

Primària

En l’etapa d’Educació Primària, a més de proporcionar una base sòlida en alfabetització i aritmètica, treballem en la consolidació de les habilitats personals i socials, incloent-hi la capacitat de treballar de manera autònoma i com a part d’un equip, l’anàlisi crítica, la resolució de problemes, la iniciativa i responsabilitat personal i col·lectiva.

Més informació

Secundària

En els cursos de Secundària, el nostre objectiu és proporcionar als nostres estudiants les habilitats necessàries per desenvolupar el pensament crític, analític i racional, la qual cosa els permetrà de triar quin tipus d’estudis els interessen més i participar de manera activa i reeixida a la societat.

 

Més informació

Batxillerat
Nacional

Agora Andorra International School ofereix la possibilitat de cursar quatre modalitats de Batxillerat LOE: humanística, ciències socials, ciències de la salut científic-tècnic. Els itineraris s’han escollit amb el criteri del que donen accés al major número de graus universitaris. Tots els nostres alumnes accedeixen als estudis que han escollit.


 

Més informació

Batxillerat Internacional

En Agora Andorra International School ofereim el Programa del Diploma del Batxillerat Internacional (IB). Es trata d’un prestigios programa que compta amb el reconeixement de les principals universitats del món.

 

 

 

Més informació

Esport d'alt rendiment

Els alumnes interessats en la pràctica professional de l’esport poden compaginar l’activitat esportiva amb la seva carrera acadèmica gràcies al nostre projecte d’esport d’alt rendiment: programes de tecnificació en esquí i futbol que permeten adaptar els horaris i les assignatures per compatibilitzar-les amb els entrenaments, amb classes de reforç en funció de les necessitats de cada alumne.

Més informació