Skip To Main Content

Reserva de visita

Coneix la nostra escola

Podràs conèixer el col·legi, de manera presencial o virtual, i tenir una conversa personalitzada amb la direcció, els coordinadors d'etapa i la resta de l'equip del col·legi. Reserva la teva cita i deixa'ns explicar-te detalladament el nostre projecte educatiu i resoldre tots els teus dubtes. T'esperem!

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Veuen a conèixer-nos

Omple el formulari següent i un membre de l'equip d'admissions es posarà en contacte amb tu per organitzar una visita.

El nostre projecte educatiu

Agora Andorra International School pertany al prestigiós grup internacional Globeducate, amb més de 55 escoles a 10 països, i el seu projecte educatiu es defineix per 5 elements distintius: el Batxillerat Internacional com a model de futur, el multilingüisme, STEAM, l'esport i el compromís de facilitar als nostres alumnes les eines perquè creixin com a ciutadans globals capaços de canviar el món.

IB: Un modelo de futuro

IB: Un model de futur

El Batxillerat Internacional® (IB) és un complet i exigent currículum acceptat per les universitats més prestigioses del món i desenvolupa en els alumnes competències clau per al seu èxit acadèmic, professional i personal en un context internacional. Agora Andorra International School està autoritzat per impartir el Programa del Diploma (PD) del Batxillerat Internacional® (IB). Com a Col·legi del Món de l'IB, és un centre investigador, reflexiu, actiu i creatiu en constant procés de millora.

Multilingüismo

Multilingüisme

Preparem l'alumnat per a un futur internacional. Oferim un projecte educatiu multilingüe, amb immersió lingüística més enllà de l'anglès, que permet a l'alumne dominar les llengües oficials juntament amb anglès i francès. Els nostres alumnes viuen una immersió profunda en anglès des dels primers anys, amb el 50% de les matèries i les activitats impartides en anglès durant les etapes d'Educació Infantil i Primària, i el projecte d'idiomes s'adapta a cada etapa escolar, incorporant noves llengües estrangeres . Els alumnes poden examinar-se al propi centre per obtenir titulacions oficials.

Música y expresión

STEAM: Ciències i arts

L'art i les ciències a través de les competències STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Math) són claus per al desenvolupament integral dels nens: aportin enormes beneficis cognitius i personals, a més de potenciar-ne les habilitats comunicatives. Com a mostra del nostre compromís amb l'educació musical, Agora Andorra International School és un centre examinador dels Trinity Music Exams. Els nostres alumnes s'inicien a l'univers musical a l'etapa d'Educació Infantil (Infantil 3) i continuen al llarg de l'Educació Primària amb l'estudi d'un instrument musical: el violí.

Deportes y salud

Esports i salut 

L'esport és fonamental en l'educació integral dels alumnes: n'afavoreix la socialització i els transmet valors de manera natural. A Agora Andorra International School inculquem als nostres alumnes la passió per l'esport i els hàbits de vida saludables perquè es converteixin en adults equilibrats físicament i emocionalment. A més, oferim diversos programes estudi-esport d'alt rendiment adaptats a les necessitats específiques de cada estudiant, garantint-ne la formació integral i cuidant tots els aspectes implicats en el seu desenvolupament personal i esportiu.

Shaping the world

Shaping the World

Els nens que comencen l'educació avui es graduaran com a adults joves el 2030: els hem de preparar per a treballs i tecnologies que no existeixen avui dia, per resoldre problemes que encara no s'han previst. A Agora Andorra International School, com a col·legi del grup Globeducate, estem compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 de les Nacions Unides, per la qual cosa hem aconseguit acords amb organitzacions de prestigi internacional com Ecoescoles (Eco-Schools) i WWF (World Wildlife Fund). Hem d'encoratjar els nostres estudiants a agafar les regnes i donar forma al seu propi futur: volem que siguin ciutadans globals capaços de canviar el món.