Skip To Main Content

Contacte

Agora Andorra International School és un col·legi privat situat al cor dels Pirineus. 

El centre es caracteritza per l'atenció personalitzada a cadascun dels nostres alumnes i per un projecte educatiu internacional i multilingüe que està autoritzat per impartir el prestigiós Programa del Diploma (PD) del Batxillerat Internacional® (IB). A més, el col·legi disposa d'una residència per a alumnes internacionals que vulguin estudiar a Andorra.

Si vols treballar amb nosaltres, pots consultar les ofertes disponibles aquí: 

treballa a agora andorra

El grup Globeducate ofereix múltiples possibilitats. Si tens flexibilitat geogràfica pots veure les ofertes disponibles a totes les escoles del grup aquí:

treballa a les escoles Globeducate

Coneix el nostre projecte educatiu

El projecte educatiu d´Agora Andorra International School es defineix per 5 elements distintius: el Batxillerat Internacional com a model de futur, el multilingüisme, la música i les arts, l´esport i la salut, i el compromís de facilitar als nostres alumnes les eines perquè creixin com a ciutadans globals.

Agora Andora International School és un centre autoritzat per impartir a l'etapa de batxillerat el Programa de Diploma (PD) del batxillerat internacional® (IB), proporcionant als alumnes un complet currículum acceptat per les universitats més prestigioses del món.

Al nostre col·legi preparem els alumnes per a un futur internacional, per això oferim un projecte educatiu multilingüe amb immersió lingüística més enllà de l'anglès, titulacions oficials i esdeveniments internacionals i intercanvis.

Un altre dels elements claus per al desenvolupament integral dels nens és la música i les arts expressives, ja que aporten múltiples beneficis cognitius i personals i ajuden a potenciar-ne les habilitats comunicatives. El col·legi és centre examinador dels Trinity Music Exams.

L'esport també juga un paper fonamental en el nostre projecte educatiu, ajudant a fomentar valors com ara la perseverança, el treball en equip i la superació personal. Les nostres instal·lacions inclouen un centre poliesportiu cobert i un programa d'esquí complet. A més, el col·legi compta amb un programa d'Esport d'Alt Rendiment.

Com a col·legi del grup educatiu Globeducate, preparem els nostres alumnes per ser ciutadans globals capaces de canviar el món, animant-los a agafar les regnes i donar forma al seu propi futur de cada esport.