Skip To Main Content

Contacte i Admissions

Per a més informació o si estàs considerant matricular el teu fill o filla a Agora Andorra International School, t'animem a posar-te en contacte amb nosaltres i fer-te arribar més informació, organitzar una visita o començar el procés d'admissió.

"Després de més de 8 anys a l'aviació, viatjant per tot el món, coneixent noves cultures, vaig tenir la meravellosa oportunitat de començar al món de les admissions a Agora Andorra International School.

M'encanta conèixer les noves famílies i acompanyar-les en la seva decisió explicant el nostre projecte educatiu i les raons per les que som l'escola adequada per als seus fills.

El fet que jo mateixa sigui estrangera em permet comprendre el difícil camí que han de recórrer les nostres famílies internacionals en el procés de trasllat i el nostre objectiu és fer que la recerca d'una nova escola sigui tan estressant com sigui possible.

És un privilegi poder compartir amb les famílies locals i internacionals el que Agora Andorra International School pot donar als seus fills i estic immensament orgullosa que sigui una de les poques escoles del Principat que ofereix l'IB, i que, el setembre de 2023 implementarà el PIP."

Patricia Figueiredo
Responsable d'Admissions

On som

Agora Andorra International School, es troba a La Massana, en un entorn natural privilegiat a la població de l'Aldosa, a 1.250 m d'altitud ia 10 minuts de les pistes d'esquí i amb més de 7.000 m2 d'instal·lacions, espais amplis i lluminosos dissenyats per cobrir totes les necessitats dels alumnes per a una formació integral a cadascuna de les etapes educatives.