Skip To Main Content

Boarding a Andorra

Descobreix la nostra Residència internacional

Agora Andorra Internacional School ofereix un programa de boarding per a estudiants internacionals entre els 9 i els 18 anys, que tenen l'oportunitat de gaudir dels beneficis d'estudiar a Andorra durant un curs complet, un trimestre o un semestre.

Més informació

Descobreix la residència

Omple el formulari i coneix el projecte de la nostra residència al cor dels Pirineus. 

Ubicada en un entorn natural privilegiat a 1250m d'altitud, a 10 minuts de les pistes d'esquí, i té capacitat per allotjar 50 alumnes internacionals. 

Compte amb servei de neteja i bugaderia, així com una sala d'estudi. Els estudiants dinen i sopen a l'escola i esmorzen i berenen a la residència, on disposen d'un pati exterior amb unes vistes impressionants, equipat amb cistella i barbacoa. També compten amb una zona comuna a la planta inferior: una còmoda sala d'estar amb televisió, futbolí, ping-pong o dards.

Els alumnes de la residència internacional són atesos per personal del col·legi, que dorm a la residència per estar a la vostra disposició les 24 hores. Tenen dos tutors al seu servei, un encarregat del seu rendiment acadèmic i un altre responsable de dirigir-los a la seva convivència i activitats.

El programa de boarding d´Agora Andorra International School permet als estudiants conviure amb alumnes de diferents nacionalitats en una experiència internacional d´enorme valor per al seu futur. Compten amb un programa educatiu innovador i plurilingüe, amb immersió lingüística en espanyol, anglès i francès, així com la possibilitat d´obtenir certificacions oficials d´idiomes. A més, es poden beneficiar dels programes d'esport d'alt rendiment, que permeten compaginar la pràctica esportiva d'alt nivell amb els estudis

Programa de boarding

La residència d'Agora Andorra International School s'adreça a estudiants amb edats compreses entre els 9 i els 18 anys i proposa la possibilitat de cursar un any acadèmic complet o una part d'aquest (un semestre o un trimestre). Un programa educatiu innovador, basat en la internacionalització i que fomenta els valors de respecte, convivència i compromís amb la comunitat.

Els estudiants tenen l'oportunitat de relacionar-se i conviure amb alumnes de nacionalitats diferents en un entorn natural de gran valor mediambiental i paisatgístic. La nostra residència internacional permet que els alumnes de tot el món puguin gaudir dels beneficis d'estudiar a Andorra. Ubicada en un entorn natural excepcional a 1250m d'altitud ia 10 minuts de les pistes d'esquí, compta amb un programa pedagògic complet. Els residents, en continuïtat amb la línia de treball educatiu de l'escola, estan guiats per dos tutors. Un encarregat del seu rendiment acadèmic i un altre que dirigeix ​​els aspectes relacionats amb la convivència, les activitats extraescolars i el seu benestar a l'escola, tots dos en comunicació permanent amb la família.

El col·legi imparteix un programa plurilingüe en què l'espanyol és l'idioma vehicular, amb èmfasi també a l'estudi de l'anglès i el francès. Els alumnes adquireixen el coneixement d ‘aquests idiomes amb professors nadius o bilingües i amb la possibilitat de presentar-se als exàmens oficials i/o cursar el Programa del Diploma (PD) del Batxillerat Internacional (IB). Els nostres alumnes també estudien el català, l'idioma oficial d'Andorra, com a llengua no vehicular des d'Infantil fins a Batxillerat. A més, comptem amb programes d'estudi-entrenament adaptats a les necessitats dels esportistes d'alt rendiment que els permeten complir els temaris oficials compaginant-los amb les hores d'entrenament necessàries per a cada disciplina.

El programa per a alumnes interns consisteix a complementar la jornada escolar amb sessions d'estudi dirigit i les activitats esportives, organitzades de 17:00 h fins a l'hora del sopar. I per a aquells que el seu rendiment acadèmic no sigui òptim es fan classes de reforç de les matèries pendents.

Els caps de setmana, els alumnes tenen la possibilitat de quedar-se a la residència si ho desitgen, on se'ls proposen sessions d'estudi dirigit, activitats esportives i sortides culturals

La nostra residència

Llibertat, responsabilitat i maduresa són conceptes i trets que es desenvolupen en una experiència com la que viuen els nostres residents adquirint autonomia tant a nivell educatiu com a personal. Tot el procés ha de ser guiat per professionals amb una àmplia experiència en fonamentar el futur dels estudiants. Els residents compten amb l'atenció personalitzada de dos tutors, que s'encarreguen del seu progrés acadèmic i benestar general, mantenint la línia d'educació en valors del col·legi i estant en permanent comunicació amb les famílies.

WI-FI, servei de neteja i bugaderia, sala d´estudi i un pati exterior amb cistelles, barbacoa i impressionants vistes a les muntanyes del Pirineu. També compten amb una zona comuna a la planta inferior: una còmoda sala d'estar equipada amb televisió, futbolí, ping-pong o dards.