Skip To Main Content

Agora Andorra International School

Reserva la teva visita

Reserva la teva visita per conèixer en detall el projecte educatiu d'Agora Andorra International School.  T'esperem!

Més informació

Summer Camp

Descobreix els nostres summer camps, amb activitats adaptades a totes les edats i una àmplia varietat de campaments i serveis. 

Més informació

Residència Internacional

Descobreix la nostra residència internacional en una sessió informativa online el dimarts 16 d'abril a les 18:30 h. Us esperem!

Més informació

Liderem la nova generació 
d'escoles internacionals

Agora Andorra International School és un col·legi privat situat al cor dels Pirineus. Té com a objectiu formar persones multilingües, responsables, ètiques i capaces d’assolir l’èxit en tots els àmbits de la vida. El centre está autorizat para impartir el prestigios Programa del Diploma (PD) del Batxillerat  Internacional® (IB) i es caracteritza per la immersió lingüística i uns alts estàndards educatius. A més, el col·legi disposa d’una residència per a alumnes internacionals que desitgin estudiar a Andorra.

El nostre campus

El col·legi

Agora Andorra International School compta amb més de 7.000 m2 de instalacions, espaís  amplis i lluminosos dissenyats per atendre totes les necessitats dels alumnes en una formació integral en cada una de las etapes educativas.

La residència

Agora Andorra Internacional School ofereix un programa de boarding per estudiants internacionals entre els 11 i 18 anys. Descobreix el  nostre programa i la nostra residencia.

Etapes Educatives

Agora Andorra International School, es un prestigiós col·legi privat i internacional que ha assolit la excel·lència educativa al llarg dels seus anys d’experiència, en els que s’ha distingit per la innovació educativa i s’ha consolidat com un dels millors col·legis privats d’ Andorra, prioritzant sempre l’atenció personalitzada de cada alumne i les seves necessitats específiques.

Educació Infantil

01
Infant School

Educació Primària

02
Primary

Educació Secundària

03
Secondary

Batxillerat Nacional

04
National Baccalaureate

Batxillerat Internacional

05
International Baccalaureate

Residència

06
International Baccalaureate

Elements distintius del projecte educatiu

El projecte educatiu d'Agora Andorra International School es defineix per 5 elements distintius: el Batxillerat Internacional com a model de futur, el multilingüisme, STEAM, l'esport i el compromís de facilitar als nostres alumnes les eines perquè creixin com a ciutadans globals capaços de canviar el món.

IB: Un model de futur

IB: Un modelo de futuro

El Batxillerat Internacional® (IB per les sigles en anglès) proporciona als alumnes un complet i exigent currículum acceptat per les universitats més prestigioses del món. És un model de futur que desenvolupa en els alumnes competències clau per al seu èxit acadèmic, professional i personal, afavorint que arribin a les seves metes en un context internacional.

IB: Un model de futur

Multilingüisme

Multilingüisme

Multilingüismo

Preparem els nostres alumnes per a un futur internacional. Oferim un projecte educatiu multilingüe, amb immersió lingüística més enllà de l'anglès, que permet dominar les llengües oficials juntament amb l'anglès, el francès o l'alemany. Per completar el programa lingüístic, disposem d'esdeveniments internacionals, intercanvis i estades a diferents destinacions.

STEAM: Ciències i Arts

Música y expresión

L’art i les ciències mitjançant las competències STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Maths) son claus pel desenvolupament integral dels infants: aporten grans beneficis cognitius i personals, a més de potenciar les seves habilitats comunicatives. La música, la robòtica, les arts i l’expressió tenen un paper protagonista en el nostre projecte que també compta amb complets programes d’oratòria.

STEAM: Ciències i Arts

Esports i Salut

Esports i Salut

Deportes y salud

Els esports ajuden a desenvolupar i fomentar valors com ara la perseverança, la superació personal i el treball en equip, potenciant també les habilitats socials. A Agora Andorra International School inculquem als nostres alumnes la passió per l'esport i els hàbits de vida saludables perquè es converteixin en adults equilibrats físicament i emocional.

Shaping the world

Shaping the world

Els nens que s’incorporen avui a l’etapa infantil es graduaran com a joves adults el 2030. Hem de preparar-los per a treballs i tecnologies que no existeixen avui dia, per resoldre problemes que encara no s'han previst. Hem d'encoratjar els nostres estudiants a agafar les regnes i donar forma al seu propi futur: volem que siguin ciutadans globals capaços de canviar el món.

Shaping the world

Últimes Publicacions

blog

Col·laboracions

Les col·laboracions escolars que duem a terme a Agora Andorra International School donen al nostre alumnat l'oportunitat d'estar en contacte amb altres persones de tot el món i abordar reptes mediambientals per prendre consciència de com fer-los front. 

globalbg

WWF

Més de 31.000 alumnes de tots els col·legis i escoles infantils de Globeducate units per un objectiu comú: preparar les properes generacions per a afrontar els reptes futurs.

Eco-Escoles

El viatge cap a la Bandera Verda. Com a educadors hem de garantir que els joves siguin conscients de la seva responsabilitat d’actuar i canviar el món.

Objectius de Sostenibilitat de l'ONU

El nostre objectiu és educar alumnes compromesos amb el món i els grans reptes que hi ha i hi haurà el dia de demà.